- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok! minap vettem egy Gf6200 videokártyát. Fel szeretném tenni a linuxos driverét (1.2 uhu a disztró) leállíottam a /etc/init.d/xdm et, meg ugyanott a gdm et is. mert mindig lehüJézett, hogy fut ám az X-ed! olvasd el a nvidia honlapján hogy kell! (persze ott nincs semmi érdemleges ) de még mindig nem tudom lefuttatni az install filet mert ezek után is ugyanaz a baja. mit tegyek?
előre is köszi a segítséget -
duo
addikt
Szerintem már nem kell olyan sokat várni. A hét kérdése az az uhulinux weboldalán, hogy te hogy fogod megszerezni? letöltöd, megveszed a dobozost, kölcsönkéred, lesz@rod
Eccercsak ott lesz. figyeld rendszeresen a honlapjukat. én is az teszem.
az én kérdésem viszont az, hogy a fejlesztői verziókat, lehet e frissíteni, majd a véglegesre, vagy újra kell rakni az egészet. -
duo
addikt
uff. nem tudom. valahogy szedd ki a mesaGL modult mert akkor azzal ütközik az fglrx (sajnos azt nem tudom megmondani hogy kell, még sohasem csináltam.) meg ezt a már feltelepített (és ezekszerint ütköző) fglrx-et is. majd újra az, amit fentebb (#1501) leírtam. működnie kéne. (ha UHu 1.2 (Rost)-od van, abban meg már alapból van vmiféle ati támogatás. (bár nem hajta ki olyan jól, mintha a gyári ati driver lenne fent.) Esetleg valamelyik hivatalos linuxfórumon, vagy levlistán is tedd fel a kérdést.
egyebet nem tudok mondani... -
duo
addikt
Én radeon9200-re telepítettem. hogy melyik verziót, az az xfree86 odtól függ. mongyuk 4.3 ha 4.3 xfree86-od van. mindenekelőtt csinálj egy biztonsági mentést a /etc/x11/xfree86.conf file-odról. letöltöd az rpm filet.
létrehozol a / ben egy ati alkönyvtárat, oda bemásolod. rootként kiadod a köv parancsot: rpm -i --force --nodeps csomagnév.rpm
kiadod az fglrxconfig parancsot
itt értelemszerüen válaszolgatsz a kérdésekre,(mikor az egérről kérdezősködik mondj neki annyit, hogy /dev/gpmdata)
és mikor a monitorod frekvenciáit kérdezi add meg kézzel, NE az opcionálisan választhatók közül jelölj meg egyet. (pl az én LG-m vizsz: 30-71 , függ: 50-160)
a többi kérdésre is válaszolgatsz, a végén megkérdezi, kiírja-e egy fileba. Jóhogy.
ezek után ctrl+alt+backspace, user belép, konzolban kiadod a glxgears parancsot, ha sok fps-t látsz örülsz, ha nem, ad absurdum kifagy, harsányan káromkodsz
(az UHU vezérlőpultban továbbra is vesa meg 75Hz látszik, de ez ne érdekeljen ne is nyúlj hozzá.)
a fenitek uhu Kamion alá értendők 2.4 es kernellel
garancia nincs semmire, nálam ez tökéletesen műxik, egy cimborámnál lehülyézett, hogy a MESA modult mér nem szedtem ki. hát mer' nem tudom hogy kell, de nálam nem is volt szükséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest