- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, az UHU-n megint ki vagyok bukva......
Tavasszal heteket töltöttem el azzal, hogy sok ember (de leginkább Polesz) segitségével életet leheljek linux alatt az eléggé egzotikus Diamond Monstersound MX-400-as hangkártyámba.....sikertelenül.
Akkor le is töröltem a gépről, most vettem újra elő, hiszen közben szinte az egész konfig kicserélődött alatta. Természetesen most az alaplapi AC97-es hangkeltőm nem akar megszólalni, pedig az UHU elvileg tökéletesen felismerte, hibaüzenet nincs.
Ha MPlayerrel egy filmet meg akarok nézni, akkor közli, hogy nem tudja megnyitni a hangrendszert, tehát NOSOUND!
Esetleg valakinek valamilyen konstruktiv ötlete nincsen a probléma megoldására?
(Lassan kezdek az egész linuxos világból kiábrándulni, mert minden kisérletem kudarcba fulladt ezidáig)
Alaplap egyébként VIA KT400-as chipkészletű ASUS A7V8X-X, az UHU felismeri a VIA gyártmányú integrált hangchipet, mégsem hajlandó vele együttmüködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nintendo Switch 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3517
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest