Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, az UHU-n megint ki vagyok bukva......

Tavasszal heteket töltöttem el azzal, hogy sok ember (de leginkább Polesz) segitségével életet leheljek linux alatt az eléggé egzotikus Diamond Monstersound MX-400-as hangkártyámba.....sikertelenül.
Akkor le is töröltem a gépről, most vettem újra elő, hiszen közben szinte az egész konfig kicserélődött alatta. Természetesen most az alaplapi AC97-es hangkeltőm nem akar megszólalni, pedig az UHU elvileg tökéletesen felismerte, hibaüzenet nincs.
Ha MPlayerrel egy filmet meg akarok nézni, akkor közli, hogy nem tudja megnyitni a hangrendszert, tehát NOSOUND!
Esetleg valakinek valamilyen konstruktiv ötlete nincsen a probléma megoldására?
(Lassan kezdek az egész linuxos világból kiábrándulni, mert minden kisérletem kudarcba fulladt ezidáig)
Alaplap egyébként VIA KT400-as chipkészletű ASUS A7V8X-X, az UHU felismeri a VIA gyártmányú integrált hangchipet, mégsem hajlandó vele együttmüködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest