- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, az UHU-n megint ki vagyok bukva......
Tavasszal heteket töltöttem el azzal, hogy sok ember (de leginkább Polesz) segitségével életet leheljek linux alatt az eléggé egzotikus Diamond Monstersound MX-400-as hangkártyámba.....sikertelenül.
Akkor le is töröltem a gépről, most vettem újra elő, hiszen közben szinte az egész konfig kicserélődött alatta. Természetesen most az alaplapi AC97-es hangkeltőm nem akar megszólalni, pedig az UHU elvileg tökéletesen felismerte, hibaüzenet nincs.
Ha MPlayerrel egy filmet meg akarok nézni, akkor közli, hogy nem tudja megnyitni a hangrendszert, tehát NOSOUND!
Esetleg valakinek valamilyen konstruktiv ötlete nincsen a probléma megoldására?
(Lassan kezdek az egész linuxos világból kiábrándulni, mert minden kisérletem kudarcba fulladt ezidáig)
Alaplap egyébként VIA KT400-as chipkészletű ASUS A7V8X-X, az UHU felismeri a VIA gyártmányú integrált hangchipet, mégsem hajlandó vele együttmüködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi haladó szinten
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Háború Izraelben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest