- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Magisk
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, az UHU-n megint ki vagyok bukva......

Tavasszal heteket töltöttem el azzal, hogy sok ember (de leginkább Polesz) segitségével életet leheljek linux alatt az eléggé egzotikus Diamond Monstersound MX-400-as hangkártyámba.....sikertelenül.
Akkor le is töröltem a gépről, most vettem újra elő, hiszen közben szinte az egész konfig kicserélődött alatta. Természetesen most az alaplapi AC97-es hangkeltőm nem akar megszólalni, pedig az UHU elvileg tökéletesen felismerte, hibaüzenet nincs.
Ha MPlayerrel egy filmet meg akarok nézni, akkor közli, hogy nem tudja megnyitni a hangrendszert, tehát NOSOUND!
Esetleg valakinek valamilyen konstruktiv ötlete nincsen a probléma megoldására?
(Lassan kezdek az egész linuxos világból kiábrándulni, mert minden kisérletem kudarcba fulladt ezidáig)
Alaplap egyébként VIA KT400-as chipkészletű ASUS A7V8X-X, az UHU felismeri a VIA gyártmányú integrált hangchipet, mégsem hajlandó vele együttmüködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Képregény topik
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest