Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurgo
tag
Sziasztok!
Tegnap este raktam fel a 2.0-ás UHU-t. A CD-s verziót. Szögezzük le, hogy kezdő linuxos vagyok.
A telepítés egyszerű volt, de újraindítás után ahogy bejött az asztal egy számomra elég kellemetlen problémával találkoztam: nem látható az egérkurzor!
Telepítés alatt végig megvolt, és most is működik az egér, úgyértem ha mozgatom, kattintok vele akkor az alatta lévő objektumok reagálnak rá, a ctrl megnyomására meg lehet tudni, hogy pontosan hol is van a kurzor, de hiába próbáltam átállítani az egér beállításainál a kurzor színét méretét, nem segített.
Ezt laptopon próbáltam, touchpad-del, de gondolom ez nem számít, elvégre rendesen funkcionál a mozgatás, kattintás, csak lenne látható a kuzor is!
Elnézést kérek, nem szokásom, de nem olvastam el a topik kb 3000 hozzászólását, viszont ha valaki azt mondja, hogy ezt a problémát már kitárgyalták, akkor természetesen nekifogok a böngészésnek.
Minden ötletet nagyon szépen köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest