- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurgo
tag
Sziasztok!
Tegnap este raktam fel a 2.0-ás UHU-t. A CD-s verziót. Szögezzük le, hogy kezdő linuxos vagyok.
A telepítés egyszerű volt, de újraindítás után ahogy bejött az asztal egy számomra elég kellemetlen problémával találkoztam: nem látható az egérkurzor!
Telepítés alatt végig megvolt, és most is működik az egér, úgyértem ha mozgatom, kattintok vele akkor az alatta lévő objektumok reagálnak rá, a ctrl megnyomására meg lehet tudni, hogy pontosan hol is van a kurzor, de hiába próbáltam átállítani az egér beállításainál a kurzor színét méretét, nem segített.
Ezt laptopon próbáltam, touchpad-del, de gondolom ez nem számít, elvégre rendesen funkcionál a mozgatás, kattintás, csak lenne látható a kuzor is!
Elnézést kérek, nem szokásom, de nem olvastam el a topik kb 3000 hozzászólását, viszont ha valaki azt mondja, hogy ezt a problémát már kitárgyalták, akkor természetesen nekifogok a böngészésnek.
Minden ötletet nagyon szépen köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest