- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Akciófigyelő
- Fotók, videók mobillal
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkukacc
csendes tag
Nos az én gondom abból áll hogy nem tudom hogyan lehet kézzel avagy uhu tárcsázóval vagy kppp-vel beállítani a gprs internet kapcsolatot amihez jelenleg egy Nokia 6230 asom meg egy dku2-es kábellel megy. A suse alatt -pedig nem vagyok nagy szakértő- sikerült kézzel beállítanom a modemet és kinternettel azonnaé csatlakozik is a nethez. Ez miért nem megy igy uhu alatt?
A másik dolog tudom gprsec programmal lehet uhu alatt könnyedén ez megy is bár nekem nem szimpatikus. itt ha root ként használom semmi baj. de ha felhasználóként jelentkezek be akkor az engedélyezett a finamikus DNS kérdésnél nem tudok választani mivel amint azt irja is a atatikusra állításhoz root jog szükséges. hogy lehet ezt engedélyezni a felhasználó számára? Mert igy csak akkor tudom használni ha rootként jelentkezek be vagy ha parancsorból root ként inditom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest