Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkukacc
csendes tag
Nos az én gondom abból áll hogy nem tudom hogyan lehet kézzel avagy uhu tárcsázóval vagy kppp-vel beállítani a gprs internet kapcsolatot amihez jelenleg egy Nokia 6230 asom meg egy dku2-es kábellel megy. A suse alatt -pedig nem vagyok nagy szakértő- sikerült kézzel beállítanom a modemet és kinternettel azonnaé csatlakozik is a nethez. Ez miért nem megy igy uhu alatt?
A másik dolog tudom gprsec programmal lehet uhu alatt könnyedén ez megy is bár nekem nem szimpatikus. itt ha root ként használom semmi baj. de ha felhasználóként jelentkezek be akkor az engedélyezett a finamikus DNS kérdésnél nem tudok választani mivel amint azt irja is a atatikusra állításhoz root jog szükséges. hogy lehet ezt engedélyezni a felhasználó számára? Mert igy csak akkor tudom használni ha rootként jelentkezek be vagy ha parancsorból root ként inditom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi