Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz
Hasaggymeg #4883 üzenetére
én is winxp ről váltottam ubuntura. vannak vele gondok nem tagadom. de jó érzésel tölt el ha sikerül valamit megcsinálni. előtte is volt már linuxom, suse azzal is egész jól kijöttem. szinte ugyanazt megtudod vele csinálni mint a winfosal.
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
itt a config: [link]
-
Whaskes
senior tag
na másik nagy kérdés. Mi a parancs ha én egy winyót partícionálni akarok?
sudo fdisk /dev/hda (Az elsődleges IDE csatornán levő meghajtót akarom partícionálni.) -
Whaskes
senior tag
VGA: 7800GTX Monitor: DELL P1130 21'' Vertic: 48-170Hz Horiz: 30-130KHz
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! volna egy olyan kérdésem hogy: hogyan kell a képernyő frissítést feljebb vinni 85Hz ről? fel kell rakni hozzá a vga drivert? vagy van valami más módja is?
-
Whaskes
senior tag
ez az ubuntu olyan mintha valami ősember neve lenne
(bocsi az offért
)
Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest