Aktív témák
-
laci80
tag
tegnap próbáltam telepítni az uhu linux-ot, de nem jött össze csináltam egy 120as vinyon 2*10es partit+ meghasgytam a maradékot egyben ( ezt win xp telepítővel követtem el)
utánna bootoltattam a cd-ről ( ami nekem 2 cd-s, majd gondolom kéri a 2es lemezt)
kiválasztottam, hogy hova tegye, meg, hogy az összecs csomagot és utánna meg állt minden azt írta, hogy lemez hiba
na most, szarul irtam meg a lemezt, vagy ez, mi lehet a baj, azon kivűl, hogy nagyon láma vagyok ehez az op rendszerhez -
laci80
tag
köszönöm, mindenkinek, emélem menni fog, már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen ez op rendszer.
-
laci80
tag
Sziasztok!
Ha életemben nem láttam még működés közben semelyik Linux verzót, de hajt a kíváncsiság és szeretném ki próbálni, akkor melyiket ajánlanátok, és honnan tudom leszedni?
Egyszerű fel rakni, nem vagyok kezdő, de csak XP-t használtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest