- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Kis gubanc
Notiban radeon 7500 as mobil vga van, és tegnap még jó volt a 3D támogatás de felraktam a KDE desk et és ma tünt fel hogy nincs 3d :S az etc/x11/xrg.conf ban mobil 9000 radeonnak ismerei fel. lspci 7500 nak látja.,...
hogyan tudnám visszanyerni a 3D metés vajon mi lehet a gond, mintha nem is volna 7500 as driver-em
-
Vangelis
félisten
válasz
derossi #3529 üzenetére
Jó hogy neked minden megtetszik ami nincs linuxon, én pont fordítva próbálom felfogni,megisnerni. Próbálom a linuxban megismert programokat ismergetem.... nem egyszerű de, hát kihívások nélkül, nem lehet tanulni, két napja linuxozom, foglalkozom vele többet, több évi kihagyás után , és jó tanítókkal nem is nehéz ez a dolog
És tetszik. -
Vangelis
félisten
Ma nekiálltam kipróbáltam pár usb-s wifi karival is ezen linuxot .. kevés sikerrel.... egyikhez sem volt sajna linux driver, reméltem, hogy alapból fogja ismerni .. de sajna 3 ból egyiket sem
Próbálkozom még, átnéztem hogy elvileg miylen chipeket támogat, de nem lettem okossabb -
Vangelis
félisten
pörög mint az állat
-
Vangelis
félisten
Jól van csak hülyéskedek, nem rossz ez az ubuntu.
Első észrevételek, ha valmit megnyitok a ok , tovább stb gombok grafikai szét vanak esve amíg rá nem megyek az egérrel, vagy rá nem kattintok.
Lehet még ezt jobban magyarosítani ? mert sok dolog nem igazán magyar benne. mert nézegettem pár linuxot azk magyarabbnak tüntek, vgy cak meg kéne tanulni jobban angolul
de eddig végülis tetszik, .. -
Vangelis
félisten
Csak sikerült feltennem
igaz nem kis erőfeszítések árán
meg persze pár adat vesztés után de hát ebbe is bele kell jönni
Kipróbáljuk, kezdeti nehézségek után erőteljes visszaesés lesz
Fedora szebb volt
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest