- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
ubyegon2 #36652 üzenetére
a winfos mellé most is fel van telepítve a zubuntu, de mire összeszenvedtem, hogy működjön a kettő egymás mellett megőszültem. A 2 SSD-ből az egyik egy m.2-es alaplapi, gép alaptartozéka, a másik pedig az előző vasból kiszedett samsung evo 860-as.
Cinnamon meg elég rég volt, szóval nem is igazán emlékszem rá, csak annyi maradt meg, hogy nem tetszett
-
-
szucstom
őstag
valaki tudna adni egy linket, ahonnan debian-t le tudnék tölteni?
-
szucstom
őstag
sziasztok ismét
VLC helyett tudnátok egy jó videolejátszó progit ajánlani linux alá? Win10nél a PoTPlayert használom, de annak sajnos nincs linuxra átirata. Nekem meg meló közben néha jól jön, ha szól valami a sarokban.
szerk.: lehetőleg olyan kellene, amit ki tudok tűzni minden ablak felé, bármit nyitok meg.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Nemrég új gépre váltottam és akadt egy kis problémám. Feltelepítettem a 18.04-es Ubuntu-t, ami szépen fel is ismert szinte mindent, kivéve a wifi drivert. Az Intel legújabb wifi adaptere van a laptopban, amit nem hajlandó működtetni a rendszer. Az intel honlapján meg is találtam az elvileg megfelelő telepítőt, de nem tudom működésre bírni.
Intel® Wi-Fi 6 AX201 <- erről lenne szó. betettem a /lib/firmware mappába, lement az update, upgrade, minden, ami eszembe jutott, de ugyanúgy hatástalan.
Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest