- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Nem valószínű, mármint én ezeket külön nem tettem fel, még nem is hallottam róluk.Na megnéztem, Azt Írja, hogy a Wine nincs fent (???) Wine Gecko 1.4 fent van, a mono meg szintén nincs fent.Más: Őőő szerintem valamit elrontottam.. Compiz Configban állitgattam, hogy az asztalokat 3D-s kockában jelenítse meg és ennek a kockának a forgatásával válthassam a desktopokat. Na ez egyik ilyen beállítás után eltünt az egész Unity felület és vissza se jön. Csak háttér és ikonok vannak. 2D módban van minden. Semmi komoly beállítást nem csináltam, csak pipálgattam hogy kocka legyen vagy ne. Szóval mit csesztem el ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged