- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válogasd ki a dolgaidat. vagy rakd akár egy olyan mappába a gyökérben amit mindig fel fogsz ismerni. utána mindent törölj. és végül már tényleg azt a disztrót tedd fel amelyiknek tetszik a felülete. én követni sem tudom, hogy miért van ez a kavarás a felületekkel. az lejött hogy valamelyik már tetszik. na azt a disztrót tedd fel amelyikben az az alapértelmezett. és utána ne telepitgess felületet, mert csak kavarás lesz belőle. ez anno nagyon ment. én is sokat szórakoztam velük, de újabban nekem is mindig csak a probléma volt ebből. én unityzek. nekem az tökéletesen bevált, ergo ubuntu.
ha kde kell kubuntu, ha ...ha megvan a rendszered végre, majd telepits egy virtualboxot és azzal próbálgasd a disztrókat. akkor az alap rendszered nem cseszed szét. nem is kell a particiokkal bajlódni. és ha már egy másik rendszert nagyon megkivántál, gondold át még 100x és csak akkor telepitsd fel
szerintem xfce azért van mert azt is felraktad a gépre a xubuntuval. csak a xubuntuban az xfce rá van szabva a disztrókészitők izlésére. azaz az alap xfce felület is elérhető a testreszabott mellett. ugy emlékszem, hogy bejelentkezésnél mindig az utolsó felületet ajálja fel először. az xfce lehetőség elfér szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Okos Otthon / Smart Home
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elektromos autók - motorok
- Hővezető paszták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest