Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz májkimiki #37307 üzenetére

    No, hát az úgy van, hogy lassan 2 éve ott hagytam minden közösségi médiát.

    Azt rendkívül bölcsen tetted, egyébként pár éve már én is kerülöm ezeket, FB-n is néha családi infókat képeket szemlélek meg és a társasház aktuális infóit, mert már ezek is csak Face-n tudnak alapvető információkat közölni. :U

    Így nem szállok vitába sehol, mert időpocsékolásnak tartom.

    Én is feleslegesnek tartom a vitát, de mit tegyek, ha nem értik meg elsőre, amit mondok!? ;]

    Szerintem hagyd a p.......ba a felesleges konfrontációkat és inkább tesztelj disztrókat, progikat. Azt meg oszd meg a közösséggel, had okuljanak belőle.

    Alapból mindig harcolnom kell sajna, ezt nem tudom levetkőzni. A Linuxok teszteléséhez sajna utóbbi időkben eléggé kiölték belőlem a motivációt, no meg az eszközrendszerrel is baj van, elavult a gépparkom, lassan kutyát se érdeklik a legacy-ban végzett telepítések, egyéb okosságok.

    Ha már szóba kerülnek a hardverek, azt a fólia vackot remélem kidobtad a fenébe, nem abba csomagolva tetted gépre az SSD-t! SSD topikban nem akartam már vitába szállni szakikkal, de én még ekkora baromságot nem láttam, hogy egy beszerelő kerethez ilyen fémfólia bugyit adnak! Sata SSD imád szabadon lenni, nem melegszik, nekem a desktopban konkrátan félig fityeg a kábelen vagy be szoktam gyömöszölni a HDD-k közé, ha van egy ujjnyi hely még így is.
    Jó SSD az a Sandisk Plus, nyúzzad csak rendesen, amíg bírja. Gondolom home user célokra vetted, 240GB-os kb arra való max, de arra tökéletes. DRAM cache nélküli lehet mérete alapján, emiatt mondom ezt csak.

Új hozzászólás Aktív témák