Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz LA4030 #32312 üzenetére

Komolyan!? De jó, örülök neki, már gyakorlatilag én is kezdtem lemondani a dologról, mert megfoghatatlannak tűnt a probléma! :C

Azért ezt mégiscsak Te csináltad, én csak próbáltalak terelgetni félig vakon, mert nekem is ismeretlen a terep, talán a múltkori Digis NAT-olást kivéve.

De gondolkozok egy ujratelepitesen. Szerinted?

Ha most működik, én inkább nem bántanám. Ha majd újratelepítesz, ezeket a linkeket készítsd elő. :)

Kozvetlen kabellel fogok tudni valaha bongeszni?

Persze, én sokáig router nélkül használtam rengeteg disztrót. Ez a mostani probléma akár el is tűnhet, a Digi mindig variál valamit, nálunk is újra faragják a házat, kábeleznek ezerrel, ha beindulnak, lesz itt sok érdekes dolog. Az sem zárható ki, hogy a Linux frissítés megoldhatja a dolgot, lásd az én esetemet a régebbi verzióval, ami teljesen jó volt NATolás alatt is. (egy alap router azért mindig jó, ha van, különben is kell valaminek a wifit is szórni a mobil eszközöknek, ma már lassan a fakanál is wifis lesz)

Ha elkoltozok, es szinten a digitol optikat berlek, akkor valtozhat barmi?

Itt is ugyanaz érvényes, akár két egymással szemben lévő épületben lehet teljesen más tipusú netelérés, így aztán csak bízni tudunk abban, hogy az esetek nagy részében minden flottul működik. :D

Új hozzászólás Aktív témák