Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nestor16

senior tag

válasz ubyegon2 #21921 üzenetére

Köszi a választ.

A problémám az volt, hogy tudtam a jelszavam, de enter után pár pillanat és visszadobta a bejelentkezési login ablakot. Pedig ugye jól írtam be, többször is. Sikerült megoldani valahogy... kerestem angolul aztán próbálgattam a megoldásokat és valahogy úgy lett jó, hogy egy másik asztali kezelőt telepítettem fel, gnome a neve vagy mi és arról beengedett, restart és már az alapértelmezett felületen is ment, de még mindig problémáim vannak, szeretnék steamen játszani, de nem tudom nvidia driver nélkül az integtálttal.
    Gforce GT 520MX ami benne van, de nem értem miért cseszi el ennyire a gépet, hogy az előbb is grafikai hibát írt ki és egy lightdm restarttal sikrült előcsalni a grafikus felület és most jó... Valami defaultra vissza kéne tenni, hogy újra hibátlan legyen, hiába X-es lenne, aztán valami rendszermentésre lenne szükségem, majd utána szeretném végre megoldani ezt az nvidia problémát. Mindegy, hogy régi vagy új vagy hogy kell feltenni csak vigye a játékokat, egyébként nem lenne rá szükségem.
    Ahogy már írtam tettem fel GeForce oldalról a legújabb bétát, nem volt jó, már tettem fel ennek az oldalnak a segítségével is még ez lehet, hogy jó, több lehetőséget kínál fel így a frissítésben további drivrek résznél, de még így is van pár bug, bár nem tudom, hogy nvidia miatt vagy sem. Majd jó lenne letesztelni, régen a glxgears segítéségvel jobban be tudtam lőni, mert 10x több FPS-t kaptam, most nem jó, mert csak 60 körül kapok.

Új hozzászólás Aktív témák