- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Én... ma megint nem indult el az Ubuntu... Én normális használattal váltam el tőle az este.
Bár már akkor is volt egy furcsa jelenség, feljött az indítóba a frissítés menedzser, vagy mi az, a kis dobozka
és hiába kattintottam rá.. semmire sem reagált, lefagyott. De én neteztem tovább, hallgattam zenét, úgy voltam vele, csak egy restart kell neki.A fenéket, tegnap kikapcs, ma bekapcs és semmi. (reggel volt ez, most ebédszüneten vagyok
)Annyi, hogy grub feláll, kiválasztom Ubuntu, lilla képernyő, látom, hogy tölt a gép (de Ubuntus-s logó nincs) aztán fekete képernyő - ahogy én hívom fekete halál.. és semmi, de ha ctrl+alt+delete-t nyomok akkor simán újraindul, ki is írja a cuccost a képernyőre... De itt nem jutok el terminálhoz se, vagy bejelentkezés.
És tényleg nem nyúltam előzőnap este a géphez!!! Nem állítottam be semmit, csak neteztem, zenét hallgattam!Szal elővarázsoltam a terminált- és root-ként elkezdtem pötyögni neki, hogy sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade. Update még okés, upgrade-et nem hajtotta végre, mert nem tudott letölteni. Lehet kábelről még megnézem, ha haza megyek.
De addig is van valami ötletetek?

Eddig kitartóan hűséges voltam az Ubuntu-hoz, de ha így viselkedik a kisasszony, előbb-utóbb megcsalom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

és hiába kattintottam rá.. semmire sem reagált, lefagyott. De én neteztem tovább, hallgattam zenét, úgy voltam vele, csak egy restart kell neki.