Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
+lionhearted
Igazatok van, félreérthető voltam
, másrészt a HDD topicban logikus, hogy az fog kiderülni, hogy home usernak nagyon jó a Black (10-ből 9-en tényleg azt javallják meg a SSD+HDD kombót is persze). Ezt leüthettétek volna, SSD topicban meg mindenre az SSD jó természetesen. 
Nincs különösebben szükségem SSD- re, de régóta furdal a kíváncsiság és most ez az Intel 520 120 GB nagyon jó vétel.

lionhearted
Ez viszont tényleg új, hogy a Black2 csak win-only.
Tudtam, hogy mi az SSHD, Kapitánynak az van, mesélt róla. 
Csak a poen kedvéért kérdem, milyen az a (mesterséges?) alulműveltség? Ilyen van? Ha alulművelt vagyok, akkor ez van, de ez inkább természet adta dolog, mint mesterséges!
Ne fogalmazz ilyen árnyaltan, mert azt nem biztos, hogy értem, írd egyszerűen, hogy sötét vagyok! No, azt megértem könnyen még én is. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, másrészt a HDD topicban logikus, hogy az fog kiderülni, hogy home usernak nagyon jó a Black (10-ből 9-en tényleg azt javallják meg a SSD+HDD kombót is persze). Ezt leüthettétek volna, SSD topicban meg mindenre az SSD jó természetesen. 

Tudtam, hogy mi az SSHD, Kapitánynak az van, mesélt róla.
Ne fogalmazz ilyen árnyaltan, mert azt nem biztos, hogy értem, írd egyszerűen, hogy sötét vagyok! No, azt megértem könnyen még én is.