- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Aktív témák
-
Stoner
csendes tag
Sziasztok!
Újonc linuxosként nagyon alap kérdésem/problémám lenne, de remélem valaki hajlandó segíteni és nem csak a "használd a keresőt, paraszt!" kommentek számát fogom gerjeszteni.
Adott egy gép (celeron 2,6ghz, 1,5GB DDR, Geforce 6200) és egy frissen telepített Ubuntu 11.10. A gond, hogy iszonyat lassú a grafikus felület, mintha egyáltalán nem lenne hardves gyorsítás. Az opengl 3d-ben szerintem működik, legalábbis a Globs több száz fps-t dobott, de 2D-ben tetűlassú az egész. Nvidia meghajtó elvileg telepítve/aktiválva, legalábbis az Nvidia x Server settingset el tudom érni (driver version 280.13) és korrekten kiírja a GPU adatait. Próbáltam Unity 2D-vel és Gnome classic felülettel is, de ugyanaz. Youtube 360p videók ablakban is akadoznak, fullscreen-ben meg képregény. Firefox scroll is nagyon lassú, ablakok rendezgetése a desktopon szintén. Milyen lépést hagytam ki? Gondolom egy ilyen nem túl izmos konfigon is azért elfogadhatóan kéne mennie. Előre is köszi minden tanácsot!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest