- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
medek3
aktív tag
1851 badsector a sentinel szerint. Nem rossz!
Kíváncsi vagyok mit kezd vele a regenerátor. -
medek3
aktív tag
szerintem ennek a vinyónak kampeca.
Hiába írta ki a telepítő, hogy kész nem tudta ezt sem befejezni.
Újraindítottam a gépet és semmi. Pedig már úgy éreztem a siker ízét.
Na akkor most jön a svájci bicska. -
medek3
aktív tag
telepítettem, az alsó telepítő csík végig ért, felette kiírta, hogy a telepítés kész.
Viszont a tovább gomb nem aktív és nem dob fel "számítógép újraindítása" ablakot.Néha felpörög a dvd de semmi
Mi tévő legyek? Egyszerűen csak zárjam be jobb felül? -
medek3
aktív tag
Köszönöm a türelmetek, a segítségetekre a későbbiekben még igényt tartanék.
Bár azt mondják, hogy adva jó kapni, azt hiszem ebben az esetben be kell, hogy érjétek egy hálás köszönömmel. -
medek3
aktív tag
Na a franc aki megeszi, hát csak rájöttem hogyan kell itt böngészni.
-
medek3
aktív tag
Lehet elnéztem valamit.
Meg van a gparted, telepítve van, de hogy tudom elindítani. Bocs a láma kérdésekért.Hát én aggódom, mivel már egy párszor leformáztam dos parancssorból is és particionáltam egyetlen lemezzé és még is ott maradt az a valami ami megakadályozta a win7 újbóli feltelepítését. Már vagy két napja szenvedek vele, speciel tegnap ill. ma nem is aludtam.
Sürgős lenne mivel a baj csőstül jön.
Az 1 hónapos asztali gép vinyóján a hd sentinel talált 785 szektorhibát. Jönne érte az ipontól a garancia futár, de nem szeretnénk gép nélkül maradni.
Ez már tuti függőség. Hol vannak már azok az idők amikor a falunkban volt összesen vagy 5 telefon. Csak kint szaladgáltunk a mezőn..... -
medek3
aktív tag
válasz
bobalazs #43704 üzenetére
A kezdet elég jó, elindult az ubuntu. Már csak az a kérdés, hogy be is fejezi -e.
Nem vagyok otthon-e téren, de ezzel az op. rendszeren is ugyan úgy futtathatók a mai modern játékok, hd filmek stb?
Mi lenne, ha feltelepíteném és hagynám a francba az MS-t?
Mit nyerek és mit veszítek? -
medek3
aktív tag
Mert jikas a zsebem oszt a paraszt a saját kárán okosodik már vagy ezer éve.
Valamennyire azért kompatibilis vagyok csak, hát annyi mindenhez kell már érteni ebben a nagy csóróságban, hogy próbálnám leegyszerűsíteni a dolgokat.
Szóval ez a Hiren's Bootcd az aszpirin ami mindent gyógyít?MacCaine: Nem tudom, hogy live-e. 64bites desktop-ot töltöttem le csak azt nem értem miért AMD?
-
medek3
aktív tag
Említettek ilyesmit és telepítettem is csak sajna arra a gépre amiről most is írok.
Olyasmi kellene ami usb -ről vagy dvd-ről intézi a dolgát. Valami olyasmi, hogy nyomd meg a piros gombot és csiribí-csiribá.
Na jó némi angol tudásom azért van, de felhasználó barát vagyok és nem nagyon feszget, hogy hány nulla és hány egyes van az enter mögött. -
medek3
aktív tag
válasz
Siriusb #43681 üzenetére
Egész éjjel ment a memteszt, minden pass.
Szóval a memória úgy néz ki rendben.
Közben letöltöttem az ubuntu-t, kiírom dvd-re és megpróbálom hátha most sikerrel járok.
Pedig nem akarnám feladni, mert érzem ha szervizre kerül a sor ott még a sz@ros gatyát is lerángatják rólam és hazazavarnak meztelen. -
medek3
aktív tag
-
medek3
aktív tag
Elindítottam a kaspersky live cd-t be bootolt rendesen ,feljött a nyelv vállasztás és mikor elindítottam teljesen szétesett a kép.
-
medek3
aktív tag
válasz
>-48-< #43659 üzenetére
Ha jól értelek akkor lehetett olyan része a lemeznek ami titkosítva volt?
Elképzelhető csak nem általam.
Mikor kíváncsiságból töröltem a D: meghajtót (a rejtett fájlok meg voltak jelenítve) az intéző azt irta a D:-re, hogy még van 27Gb foglalt hely. Viszont én nem láttam lósz@rt se.
Lehetséges lenne, hogy ez a rész volt titkosítva?
Ki próbálom ezt is mert már nagyon idegesítő, hogy két nap alatt semmire se jutottam.
Pláne a gyerkőcök akiket kitúrtam a gépük elől, hogy orvosoljam általatok a problémám.
Ezer hála és mi egymás. -
medek3
aktív tag
válasz
Siriusb #43649 üzenetére
próbáltam, win7 alól dos-ból leformáztam, particionáltam, de ugyan az lett a vége.
Vagy egy makacs MS fájl b@szakszik vagy vírus. Most a kaspersky live cd-vel próbálkozom.
Teljesen üres a vinyó.
Hogy lehet új MBR-t készíteni?hcl(B) : a mem.teszt nagyon hosszú, nem ismerek olyan progit ami pendrive-ról vagy esetleg dvd-ről keresi a hibás szektorokat. Tudsz esetleg?
Az az érdekes, hogy az xp-t nem engedi be bootolni pedig azzal eddig sikerült minden problémát elhárítani.
-
medek3
aktív tag
Sziasztok!
Win7 telepítés 71%-nál meg áll és 0x70080057 hibaüzenetet ír. Máshol azt javasolták, hogy próbáljam az ubuntu live al orvosolni a helyzetet.
Xp be sem bootol, vista szintén meg áll.
Tudtok segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest