Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
nogre9
csendes tag
Köszönöm a gyors segítséget!

Először a recovery menüben a rossz package-ek javítását választottam, utána failsafe grafikús módban indítottam, visszaállítottam a grafikus beállításokat Default-ra, elindult a rendszer, feltelepítettem terminálból a legfrisebb nvidia drivert és minden működik.Még egyszer nagyon köszönöm a gyors választ

-
nogre9
csendes tag
Rendben, leírnád kérlek hogyan érhetem el a helyreállításmódot?
-
nogre9
csendes tag
Sziasztok, előre leszögezem, hogy nem régóta használok Linux-ot szóval nem értek még annyira hozzá. A problémám a következő: Ubuntu 10.10-et használok, egyszer egy újraindítás után a képernyő felbontásom csak 640x480 volt, és nem lehetett másra állítani. nvidia Geforce 8800 GTS kártyám van, és a legfrissebb driver volt telepítve. Egyszerűen sehogy nem tudtam visszaállítani a felbontást, és a monitort Unknow-ként jelezte ki. Keresgéltem neten hogyan lehetne megoldani, azt írták, hogy szedjem le az nvidia-s package-eket majd telepítsem újra. Leszedtem, újraindítottam a gépet és a töltőképernyőnél megáll. Próbáltam Install CD-ről javítani de nem találtam rajta semmilyen lehetőséget erre.Van valakinek valami ötlete, hogyan állíthatnám vissza a rendszerem újrainstallálás nélkül?
Köszönöm
Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest