Aktív témák
-
gooool
őstag
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ide is bírom,hát ha ti hamarabb tudtok választ adni a problémámra.Ma felraktam életem első Linuxát,mégpedig egy 64bites Ubuntu 10.10-et.Minden tetszik eddig,kivéve azt,hogy nem működik a net rajta.T-Mobile Broadband Stick E173-as a modem(Huawei).
Csupán CD meghajtóként és pendriveként látja az Ubi,semmi más.
A hálózati beállításoknál csináltam egy profilt,illetve leválasztottam a CD meghajtóként felismert modemet,ahogy írták egy másik oldalon,de mégis sehol semmi,a tálcán sokak által emlegetett hálózati kapcsolatok ikon nincs ott.
Fogalmam nincs mit tegyek,hisz azon nem működik a net,így közvetlenül nem tok segítséget kérni,ráadásul így még félig angol is a rendszer még(bár ez legyen a legkevesebb)Ha tudtok segíteni akkor köszönöm!
Aktív témák
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest