Aktív témák
-
chaval
tag
Ha már szóbakerült a hangrendszer....Eddig akármennyi linuxon próbáltam sosem sikerült 5.1et kicsikarni belőle
pedig minden lehetőségnél 6ch-t és 5.1et választottam.... próbálgattam a hangdrivereket is de csak egyiken adott hangot. Próbáltam dvd filmel-zenével...programon belül is be volt állítva....de csak 2.0-ban ment :S
Sajnos konkrétabbat nemtudok írni, mert most nincs fent linuxom (várom hogy kijöjjön egy újabb Wubi, újabb Ubuntu Studioval)-fejből meg nem megy
Remélem valaki tud megoldást a problémámra, vagy találkozott hasonlóval.... köszönöm előre is
-
-
chaval
tag
Sziasztok!
Nemtudjátok mikor lesz friss Wubi, Ubuntu Studioval?
a 4.07et leszedtem, felraktam, tetszett csak voltak benne sajnos bugok
De azért egy frissebb változatot szivesen kipróbélnék (csak sajna a frisebb változatban nincs Studio).
Illetőleg keresnék Linuxra egy Msn klienst ami támogatja az egyedi smileykat(küld-fogad),mutatja a partnerek bejelentkezését, mutat képeket, és hasznosítani tud webcamot? (esetleg még tud úgy is üzenni, ha valamelyik júzer rejtve ír)
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest