- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Huma
addikt
Próbálgatom a különböző totalcommanderhez hasonló file-kezelőket.
A Gnome Commander az ami eddig legjobban megnyerte a tetszésemet.
Viszont van vele két probléma. Nem tudok új fület csinálni benne. Se ctr+t-vel. Sem a nézetnél egérrel. A másik problémám hogy a lemezek nevei kilométer hosszú zagyvaságok és nem férnek ki, egybemosódnak a gombsorban.
Hogy lehetne átnevezni őket?Elnézést hogy ennyit kérdezek, keresgéltem gugliban, de sok használható dolgot nem találtam.
-
Huma
addikt
válasz
body007
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
El volt némítva. Pedig néztem a hangerő beállításoknál és ott nem volt elnémítva. Nem tudtam, hogy külön kezeli a kettőt.
Skype is elindult terminálból. És még az alkalmazások közé is sikerült visszaszenvednem.
Nehéz lesz megszokni, de megpróbálom kiismerni, hogy ne függjek annyira a wintől.
-
Huma
addikt
Sziasztok!
Feltelepítettem a 9.10-et (64 bitest). Sajnos nincs hang.
GA-MA78G-DS3H alaplapom van. Keresgéltem hogy hogy lehet megoldani, de nem találtam sehol biztató választ.Valamint a skype sem működik. Felraktam, de mikor elindítom akkor logolás után eltűnik. Azóta letöröltem. Először csak az alkalmazások közül. Aztán mikor rájöttem hogy nem töröltem le teljesen sikerült megoldanom azt. Viszont újratelepítésnél nem rakja be az alkalmazásokhoz és így elindítani sem tudom.
Mielőtt megköveznétek ez az első hogy szeretnék komolyabban kipróbálni a winen kívül mást.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Warhammer 40.000
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest