Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Huma
addikt
Sziasztok!
Feltelepítettem a 9.10-et (64 bitest). Sajnos nincs hang.
GA-MA78G-DS3H alaplapom van. Keresgéltem hogy hogy lehet megoldani, de nem találtam sehol biztató választ.Valamint a skype sem működik. Felraktam, de mikor elindítom akkor logolás után eltűnik. Azóta letöröltem. Először csak az alkalmazások közül. Aztán mikor rájöttem hogy nem töröltem le teljesen sikerült megoldanom azt. Viszont újratelepítésnél nem rakja be az alkalmazásokhoz és így elindítani sem tudom.
Mielőtt megköveznétek ez az első hogy szeretnék komolyabban kipróbálni a winen kívül mást.
Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Sweet.tv - internetes TV
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest