Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
viztelen
tag
-
viztelen
tag
válasz
viztelen
üzenetére
erre sajnos azóta sincs válasz

viszont közben az asztali gépen meghalt a thunderbird frissítés után

ha elindítom, csak egy kis kocka jelenik meg, amit ha széthúzok, akkor egy 'Thunderbird' fejlécű fehér négyzet lesz csak, semmi reakció.
ha viszont sudo thunderbird -profiles -sal indítom, akkor rendesen megy...van valami ötletetek, hogy mit kéne csinálni?
(korábbi verziós thunderbirdet próbáltam leszedni, csak nem tudtam feltelepíteni...)előre is köszi a segítséget
-
harry
veterán
válasz
viztelen
üzenetére
Én úgy csináltam, hogy boot live cd-ről, majd
sudo grub
find /boot/grub/stage1
root (hd0,0)
setup (hd0)
exitahol (hd0,0) amelyik vinyón/partíción megtaláltad a stage1-et a find-dal.
Pontosabban ezt most csak neten olvastam, mert féltem, hogy majd kelleni fog (nem win miatt), de végül nem kellett. De régen is hasonlóképp csináltam, de akkor ment is (mondjuk előbb néztem, és a 'grub'ból exit-helyett quit-tal léptem ki). -
Major Major
senior tag
válasz
viztelen
üzenetére
Parancsikon dolog sikerült?
Monitor ügyben, asszem a modline (különös tekintettel a 9004-es hsz-re) a kulcsszó, aminek olvass utána.
Gnome looks-os téma ügyben dobhatnál linket, megnézni hogy pontosan mi is az, és miért nem megy. De mondom, én határozottan drag&drop-ra emlékszem, de most nem tudom lecsekkolni, mert xfce-en vagyok.
Compiz ügyben mondjuk n0_gAboR remek írása?
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest