Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Egorov
üzenetére
a transmission NTFS partícióra dolgozik gondolom, az okoz ilyen terhelést
(#16441) rtom
szerintem mehet rá a 64-es rendszer
mivel HD szériás ATI, mehet rá a jaunty is, lesz gyári driver. a minőségéről persze nem tudok semmit
a kernel mode setting csak a nyílt driverekre fog vonatkozni ha jól tudom -
-
Kephamos
addikt
válasz
Egorov
üzenetére
Tapasztalatom szerintem akkor szokta, mikor valami erőforrás hiánya van. Nekem legtöbbször a Firefox szokta felzabálni a processzoridőt és RAM-ot. Legközelebb ilyet csinál, akkor nyiss egy konzolt. Írd be, hogy top és nézd meg mi az ami sokat eszik. Ha a Firefox az, akkor zárd be és nyisd meg újra.
-
dbius
veterán
válasz
Egorov
üzenetére
Ha jobban megnézed, a picasa linuxos változata wine-on keresztül megy, és exe fájl fut a háttérben.
Próbálj a wine-on belül állítani oprendszert. (Nem ismerem a picasát, kb. két napja raktam fel, mert nem találtam gnome alá nekem szimpatikus képnézegető, szerkesztő programot)
-
Egorov
aktív tag
válasz
Egorov
üzenetére
Na keresgéltem egy kicsit, meg is találtam amit kerestem. Ezen az oldalon.
Sajnos néha befagy, vagyis elkezd akadozni a zene,aztán nincs hang. Ha megint elindítom a számot, akkor megy rendesen.
Amint találok valami jobbat, majd írok, vagy írjon valaki akinek van valami ötlete.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amint találok valami jobbat, majd írok, vagy írjon valaki akinek van valami ötlete.