- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #21770 üzenetére
Azt gondoltam nem lehet semmi baj, ha uninstallállom az Ubuntut, hiszen így Wubival olyan mint egy sima program. (?) Szóval megcsináltam, nyomtam egy restartot, és megint megpróbáltam a wubit. Ez lett az eredménye.
-
Egorov
aktív tag
Na most már csak annyit ír ki, hogy sh:grub
Hát ilyet. Lehet a windows rendszerrel van valami gond? -
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Wubival telepítettem windows xp-re, NTFS file rendszerre, külön partícióra az Ubuntu 9.10 verziót. Bootolás után ezt írja ki:
[Linux-bzImage, setup=0x3400, size0x3b26e0]
[Initrd, addr=0x37a72000, size=0x57d098]Innen nem megy tovább. Van ötlete valakinek?
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Windows XP-n, Picasa3 programmal, képekből készített videót szeretnék lejátszani Ubuntu 9.04 rendszeren. A videót lejátssza, de az alatta lévő mp3 számot nem. Feltettem a Picasat is, hátha megy, de nem, ott meg videot sem lehet készíteni
Le tudom játszani valahogy úgy a videót, hogy menjen alatta a hang is?
Köszönöm.
-
Egorov
aktív tag
Hello!
Nem mukodik a transmission. Benne van a listaban amit szeretnek letolteni, de nem tolt le es fel sem. Tagnap meg mukodott rendesen
Allapothoz az van irva, hogy felfuggeszett, de sehogy sem tudom mukodesre birni. -
Egorov
aktív tag
Feltettem az 9.04 vörzsönt nem wubival és nagyon boldog vagyok
Eddig az az 1 bajom volt, hogy a wifi sehogy se akart menni. (Atheros). Most meg az egyetemen kipróbáltam és megy, minden gond nélkül felismerte a hálózatot
Egy kis gondom van még, hogy nem működik a kijelző fényerő szabályozása funkció gomb. Ez egyik verzió alatt se működött, de valószínű a FuSi gépem hibája, többen jelezték ezt a hibát erről a típusról : Pa1538
Na szóval minden pöpec most az Ubuntuval.
-
Egorov
aktív tag
Reggelt!
Nekem nem megy a Wubi. Windows xp-re szeretném felrakni, bejön hogy hogyan szeretném telepíteni, de ha rányomok a windows-on belüli telepítésre akkor nem történik semmi.
Ne legyek türelmetlen és várjam meg a véglegest? -
Egorov
aktív tag
válasz
Kephamos #12768 üzenetére
Hmm nem erre gondoltam, hanem a pl az ablakok minimalizálása effekt. Vagy retardált vagyok
Úgy tudom te se használsz semmilyen effektet...nézd már meg, hogy neked is van e ilyen vagy csak az én képzeletem szüli.
Vagy ha nem találsz semmi ilyet, akkor felmászok hozzád a koliba és megmutatom -
Egorov
aktív tag
Hello!
A vizuális effektek ki vannak kapcsolva, de amikor egy ablakot leteszek a tálcára, akkor ott van az a ronda fekete négyzet vagy nem is tudom minek nevezzem. Ki lehet kapcsolni valahogy ezt a ronda effektet?
-
Egorov
aktív tag
Hali!
Picasa3-ban nem akar működni a képekből videó funkció. "This feature is not supported for windows 2000"
Van valakinek megoldása? -
Egorov
aktív tag
Hello!
Skype 2.0.0.7.2 verzió, a test call azt írja ki, hogy user not found, illetve nem talál semmilyen emberkét a kereső.
Ubuntu 8.10-et használok.
Ötlet? -
Egorov
aktív tag
Hali!
Pidginben (2.5.2) le akarom tiltani a smile-kat de amikor jóváhagynám, akkor kilép
Újratelepítettem Synaptic-ból de nem javult meg. Ötlet?szerk.: Leszedtem megint, feltettem megint, most már megy.
-
Egorov
aktív tag
válasz
Egorov #11763 üzenetére
Na keresgéltem egy kicsit, meg is találtam amit kerestem. Ezen az oldalon.
Sajnos néha befagy, vagyis elkezd akadozni a zene,aztán nincs hang. Ha megint elindítom a számot, akkor megy rendesen.Amint találok valami jobbat, majd írok, vagy írjon valaki akinek van valami ötlete.
-
Egorov
aktív tag
Hello!
Olyan plugint vagy nem tudom mit keresek Rhythmboxra, mint Winampban a pitch control. Ezzel lehet manipulálni a zene sebességét. Valaki használ ilyet?
-
Egorov
aktív tag
Reggelt!
Megjavult a "kötet nem csatolható" problémám
Nem is csináltam pedig semmi különöset csak annyit, hogy amit tegnap beírtam az fstab file-ba,/dev/sdb6 /media/Ubuntu ntfs-3g force 0 0
azt kitöröltem onnan.Köszönöm a segítségeket.
-
Egorov
aktív tag
válasz
ngabor2 #9872 üzenetére
Hello!
Igazad van. Eddig azért nem próbáltam mert az van odaírva, ha nincs Windows-om akkor csináljam. No de megpróbáltam, az fstab file-ba beírtam azt a sort.(/dev/sdb6/media/Ubuntu ntfs-3g force 0 0) Remélem külön sorba kell, mert én oda írtam
(1 hónapja van Ubuntum, így ha hülyeség akkor bocsesz
)
Újraindítottam de semmi változás.
-
Egorov
aktív tag
Estét!
A kötet nem csatolható problémám van. Windows XP mellett van fent az Ubuntu 8.10. Ezt a hibaüzenetet kapom.
A szóban forgó partíció [NTFS] egy külső merevlemezen van, ami 2 részre van particionálva és csak ezt nem lehet csatolni, a másikat igen.
Indítottam Windows-t, leválasztottam a kötetet, de nem megy.
Valakinek ötlet? -
Egorov
aktív tag
Hali!
Szintén flash probléma.(azt hiszem). Ha megy a Rhythmbox és közben meg szeretnék nézni valami videót, akkor 1: nincs hang a videon 2: mindig lefagy a Firefox.
Elég idegesítő, hogy először mindig ki kell lépni a Rhythmbox-ból, megnézem a videót, aztán megint nyithatom meg a zenémet
Ubuntu/8.10 (intrepid) , Firefox/3.0.3 , 10es flash
-
-
Egorov
aktív tag
Hali!
Ubuntu 8.10 van fent, nincs hang youtube alatt. Megcsináltam mindent, ami az ubuntu.hu oldalon van, de semmi. Valami ötlet?
Audio device: nVidia Corporation MCP51 High Definition Audio (rev a2)Terminal ezt írja amikor megy a youtube:
ALSA lib pcm_pulse.c:629
pulse_prepare) PulseAudio: Unable to create stream: Invalid argument
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest