Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Aktív témák
-
Nem eszi meg, csak a cellák hamarabb beadják a kulcsot, hiszen a naplózás (főleg bizonyos fajtájúak) elég nagy plusz írási művelettel terhelik a háttértárat.
Ettől függetlenül bátran használható SSD-vel is az Ext4 fájlrendszer, főleg, ha nem sajnálja az ember (rá a pénzt). Sokáig jól működhet így is, akár hosszú évekig elmehet, főleg, ha sok szabad hely van rajta. -
upszilon
őstag
Az ext4-ről azt olvastam, hogy nem véletlen fejlesztették tovább. Lassú és adatvesztéses fájrendszer volt. Nekem nincs tapasztalatom vele, de elhiszem, ha mondják. Különben is logikus. Ha tőkéletes lett volna, nem csinálnak 3-ast és főleg nem 4-est...
Szerk:
Még csak annyit, hogy a pendrájvon szépen lehet látni mikor nyúl írásra vagy olvasásra hozzá. Az XP-en is látom a notesz kis kék lámpácskáján. Nos annyit mondhatok, hogy ég és föld a kettő. Figyelem, leírom mit tapasztalok:
Ext3 és nincs swap, csak akkor pislog a pendrive lámpácskája, ha vagy új progit nyitok, vag yvalamit felírok. Pont.
Ilyen szempontból tehát én nyugodt vagyok. Mondjuk letiltottam az operának, hogy firkáljon. Van elég memóriám, írjon abba. Ennyi.
-
upszilon
őstag
TOZ, nagy vagy öregem!

Kezdettől erre vágytam, és most megvan! Úgy örülök neki mint egy új notebooknak!
Azért nem volt ez egy sima gyaloggalopp. Ez a sor: Majd kiadod a kovetkezo parancsot a letoltes helyen. okozott némi fejtörést. Előbb-utóbb meg kell tanulnom ezeket a parancsokat. Tudsz valami emberi anyagot a tanuláshoz?
Aktív témák
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest