Hirdetés
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Én próbáltam múltkor, de nem érdemes telepíteni, mert nem működik teljesen jól. Közben átálltam Exaile-re, annak frankó a hangja, ajánlom neked is.

Amúgy jobb egérgomb Nautilusban a fájlra -> Tulajdonságok -> Jogosultságok -> Fájl végrehajtásának engedélyezése programkénthez pipa.
-
A Moonlightot kellene letölteni és kipróbálni, de a legújabb Silverlightos tartalmakkal még nem boldogul. Mondjuk most az előzetes verziót linkeltem, az az elérhető legfrissebb kiadás, ha azzal sem megy az amit szeretnél, akkor sajnos várni kell.
(#27472) .mf: szerintem egyszerűbb, ha kikapcsolod azt a szigorú energiatakarékoskodást. A merevlemezgyártó weboldaláról lelehet tölteni DOS-os alkalmazást amivel lehet állítani, de persze a hdparmal is megoldható a dolog Ubuntu alatt (főleg, hogy egy újraindítás után a beállítás gyakran resetelődik ilyen merevlemezeknél).
Az Advanced Power Managementet kikapcsolni a következő paranccsal lehet:sudo hdparm -B 255 /dev/sda
Mást is lehet még állítani a program segítségével, ami még érdekes lehet sebesség szempontjából az az Acoustic Management. A legnagyobb sebességet a következő beállítás nyújtja:
sudo hdparm -M 254 /dev/sda
Egyébként nekem így 81,6 bekapcsolva töltött nap után a parkolózónába lépő ciklusok száma 654.

Aktív témák
Hirdetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest