Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Én próbáltam múltkor, de nem érdemes telepíteni, mert nem működik teljesen jól. Közben átálltam Exaile-re, annak frankó a hangja, ajánlom neked is.

Amúgy jobb egérgomb Nautilusban a fájlra -> Tulajdonságok -> Jogosultságok -> Fájl végrehajtásának engedélyezése programkénthez pipa.
-
A Moonlightot kellene letölteni és kipróbálni, de a legújabb Silverlightos tartalmakkal még nem boldogul. Mondjuk most az előzetes verziót linkeltem, az az elérhető legfrissebb kiadás, ha azzal sem megy az amit szeretnél, akkor sajnos várni kell.
(#27472) .mf: szerintem egyszerűbb, ha kikapcsolod azt a szigorú energiatakarékoskodást. A merevlemezgyártó weboldaláról lelehet tölteni DOS-os alkalmazást amivel lehet állítani, de persze a hdparmal is megoldható a dolog Ubuntu alatt (főleg, hogy egy újraindítás után a beállítás gyakran resetelődik ilyen merevlemezeknél).
Az Advanced Power Managementet kikapcsolni a következő paranccsal lehet:sudo hdparm -B 255 /dev/sda
Mást is lehet még állítani a program segítségével, ami még érdekes lehet sebesség szempontjából az az Acoustic Management. A legnagyobb sebességet a következő beállítás nyújtja:
sudo hdparm -M 254 /dev/sda
Egyébként nekem így 81,6 bekapcsolva töltött nap után a parkolózónába lépő ciklusok száma 654.

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest