- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
synapticcal cdcat. a legjobb véleményem szerint.he feltetted ugy tudod indíani. majd terminálba sudo cdcat.csinálasz egy adatbázist elmented.a létrejött adatbázisnak módosítod az attribútumait, teháth irhatóvá és olvashatóvá teszed a számodra. és inettől tudod kényelmesen használni alt+f2 beirod cdcat majd enter.magyarul tud és van benne kölcsönadtam funkció.mindegyik lemez mellé irhatsz megjegyzéseket.a teljes lemez könyvtár struktúráját elmenti a méretekkel és kiterjesztésekkel együtt.teljes adatbázis méretet is megmondja
lehet kresni kulcsszavakra is.
rtom: nem ugyan az, nekem az a fajta nem jött be.
core2: én megelégednék egy 36gigással is.de ha van pénzed a 74osra akkor rádbízom.de 2db 36os raid0-ba ezerszer többetérnekem is van a notimba beépített infrám.én is tudok ilyen dolgokat csiálni amiket irkáltok?mert ez a távirányítós dolog érdekelne
-
vamzi
senior tag
valóban.megnéztem én is és nincs, ellenben van egy autogen.sh file amit futtatnod kéne.
./autogen.sh itt levan irva hogy kell telepitőt csinálni valszeg eléggé régi az az oldal amit linkeltem és akkor még nem volt hozzá script. -
vamzi
senior tag
először is kicsit bővebben
(milyen vga karid van, milyen rendszeren satöbbi)
másodszor, az első hsz-ben levan irva az ati és az nvidia drájver telepitése.csináld meg az alapján.ha nem megy segítünk, csak lép picit informatívabbDaudi Baldr:bocs, azt hittem h pont az a baj az mc-vel, h karakteres azért ajánlottam a gnome commandert mert az grafikus.ha van net a gépen, akkor a fentebb leirtak alapján letöltheted, ha nem megy segítek/tünk.
Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged