Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
synapticcal cdcat. a legjobb véleményem szerint.he feltetted ugy tudod indíani. majd terminálba sudo cdcat.csinálasz egy adatbázist elmented.a létrejött adatbázisnak módosítod az attribútumait, teháth irhatóvá és olvashatóvá teszed a számodra. és inettől tudod kényelmesen használni alt+f2 beirod cdcat majd enter.magyarul tud és van benne kölcsönadtam funkció.mindegyik lemez mellé irhatsz megjegyzéseket.a teljes lemez könyvtár struktúráját elmenti a méretekkel és kiterjesztésekkel együtt.teljes adatbázis méretet is megmondja
lehet kresni kulcsszavakra is.rtom: nem ugyan az, nekem az a fajta nem jött be.
core2: én megelégednék egy 36gigással is.de ha van pénzed a 74osra akkor rádbízom.de 2db 36os raid0-ba ezerszer többetér
nekem is van a notimba beépített infrám.én is tudok ilyen dolgokat csiálni amiket irkáltok?mert ez a távirányítós dolog érdekelne

-
vamzi
senior tag
valóban.megnéztem én is és nincs, ellenben van egy autogen.sh file amit futtatnod kéne.
./autogen.sh itt levan irva hogy kell telepitőt csinálni valszeg eléggé régi az az oldal amit linkeltem és akkor még nem volt hozzá script. -
vamzi
senior tag
először is kicsit bővebben
(milyen vga karid van, milyen rendszeren satöbbi)
másodszor, az első hsz-ben levan irva az ati és az nvidia drájver telepitése.csináld meg az alapján.ha nem megy segítünk, csak lép picit informatívabb
Daudi Baldr:bocs, azt hittem h pont az a baj az mc-vel, h karakteres azért ajánlottam a gnome commandert mert az grafikus.ha van net a gépen, akkor a fentebb leirtak alapján letöltheted, ha nem megy segítek/tünk.
Aktív témák
Hirdetés
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet kresni kulcsszavakra is.

majd jönnek az okosok és kisegítenek, mert ehez már csúnyán kevés vagyok
(milyen vga karid van, milyen rendszeren satöbbi)