- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Siroichi #3931 üzenetére
A már linkelt Compiz Fusion topikból idézek:
"Rendszer > Beállítások > Advanced Desktop Effects Settings, ezen belül
- General > General Options > Desktop Size fül > a Vízszintes virtuális méret legyen 4 (nálam 2-t beállítva egy sima téglalapot forgatott
)
- Desktop > Munkaasztal kocka engedélyezése
- Desktop > Kocka forgatásának engedélyezése"Annyival egészíteném ki magamat, hogy a Vízszintes virtuális méretnek 4-et kell megadni - ha kockát szeretnél, de a forgatás működik más értékekkel is.
Ha pl. 2, akkor egy téglalapot forgatsz, ha 3, akkor egy háromszögalapú hasábot, ha 5, akkor ötszögalapút, ... , kellően nagy számnál - nyilván kísérleti jelleggel érdemes csupán beállítani - egy hengerhez közelítő testet kapsz. -
Brutforsz
senior tag
válasz
Siroichi #3916 üzenetére
A 7.10 tartalmazza a Compiz Fusiont, csak engedélyezni kell a működését, illetve a beállításaiért felelős csomagot (compizconfig-settings-manager) is célszerű feltenni. Compiz Fusion topik.
-
-
vamzi
senior tag
válasz
Siroichi #3866 üzenetére
A vga driver telepitve van? Ha nincs, akkor ennek a topicnak az 1. hozzászólásában megtalálod, miként telepitheted.
Kephamos
Nekem pedig segített rajtangabor2
nekem sima dsl netem van nem adsl.a pr-telecom szolgáltatónál vagyok.a sudo pppoeconf-ot már próbáltam.De a mindig hibával leállt.ma megint lefutattam, h betudjam másolni a hibát és eddig 4 eszközt talált meg, de ma már csak 3at(szerkeztgettem kicsit a config filet amibe a hálózati kártyákat lehet beállítani, h miként kérje le a címet és az eth1-et átírtam eth0ra mivel nekem azon kéne a net.de lehet inkább visszaszerkeztem)net sajna nagyon nincs.semmigéle címet nem hajlandó lekérni.ha a hálózati segédeszközökben nézem, akkor az eth0 eszközön ipv6-os ip-m van és semmi több.
Jah és a hibaüzi:Megvizsgáltam 3db interfészt, de a szolgáltatótól sajnos nem kaptam választ. Kérem ellenőrizze a hálózat és modem kábelét.Lehetséges ok még, hogy egy másik pppoe folyamat fut, ami lefoglalja a netet.
Beirtam a pon dsl-provider-t de csak krix kraxokat ir ki: ~?}#?!}!}!} satöbbi satöbbi.és nem igazán látom hol a vége ennek -
ngabor2
nagyúr
válasz
Siroichi #3852 üzenetére
beállítás/hálózat, ott válaszd ki, hogy modemes kapcsolat. utána a szolgáltatótól kapott adatokat beírod, és elvileg annyi.
karakteres konzolon pedig sudo pppconf, amit kérdez, arra értelemszerűen válaszolsz.
tudom, hogy nem kattról kattra válasz, de elég könnyű rájönni, hogy mit is kell csinálni.
-
blaces
tag
válasz
Siroichi #3852 üzenetére
Szia!
Én most raktam fel a Kubuntutezt a problémát már sikerült ki küszöbölnöm, köszönöm a segítséget fentebb.
Én ezt találtam az Ubiról, jelenleg nekem nem sikerült az Ati-mat az írás alapján megcsinálni (már amelyik a kubira vonatkozik), de hátha segít neked
[link]
Én még full kezdő vagyok, nézd el nekem, hogy csak ennyivel tudtam segíteni
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest