- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Major Major #9149 üzenetére
ja, asszem ma már nem, de később kipróbálom...
csak korábban feladtam, mert nem működött a copy/paste, de valaki azt írta, hogy középső gombbal (???). ha az sem, majd bepötyögöm.
de biztos, hogy a linux így akar elterjedni, hogy parancssori kapcsolókkal kell programozgatni?
anno sokat szívtam az EAC-al is, aztán valahol találtam egy jó parancssort, azóta csak be kell másolnom. kicsit olyan, mint az ARO terepjárókon, ahol ki kell szállni, és villáskulccsal a kerékagyon zárni a difit, ha elakadtál. el tudom képzelni a barátnőmet tűsarkúban, amint bokáig a sárban izélgeti. bocs a kifakadásért, de pont most ment egy cikk meg szavazás az indexen ebben a témakörben, és kicsit elgondolkodtatott. szóval a felhasználóbarátság tényleg fontos lenne, ismerek egy csomó embert, akik egyszerűen csak használják (munkára !!!
) a számítógépüket.
köszi a segítséget!
"jövő héten újra megpróbálom" (Magilla Gorilla)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest