Aktív témák
-
vamzi
senior tag
akkor most én is leszarozhatnám az nv-t, mert ugyan ez a szituáció megvolt velem is, csak nv-vel.most akkor én is szarozzam le az egész céget mert kifogtam egy bugos darabot? egyébként meg az, hogy szoftveresen próbálták kijavítani a problémát, nem egyedi és nem új dolog.A félregyártott selejtekkel is kell valamit csinálni, nem porosodhat bent a gyárban. Csak erősen átcímkézik. Elhiszem, hogy szívtál azzal a karival, de így nem általánosíthatod ezt a dolgot egy egész cégra, azok összes termékére.Munkaállomást személy szerint egyet se láttam még, szóval erről nem tudok mit mondani. Egyébként az érveid lehetnének jók is, ha nem ilyen célirányosan beszélnél, mert te eldöntötted, hogy szar az ati és akkor szar. részemről a téma lezárva, ne offoljuk szét a topicot. habár valamelyest kapcsolódik.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ok