- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lájtos lapkával futott egy Honor bemelegítő kört
- Google Pixel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
barack21
üzenetére
Ubuntu: classic dekstop-pal leginkább
Kubuntu: itt az kvidia kari eléggé szűk keresztmetszet (szvsz az ubuntus kde tákolmány, de sokan be vannak tőle ájulva)
Xubuntu, lubuntu: ha nem zavar ha néha kicsit win98-feeling, akkor leginkább ez.A játékokkal nem bátorítalak, natívak persze mennek, a winesek meg max wine alatt ha sikerül belőni, akkor jó. CD/DVD írásra van azért pár alkalmazás (brasero/k3b) de ha nagyon finnyás vagy, akkor van nero linux pénzért
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Simán megy az ubuntu a te konfigodon.
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb. 
Az Ubuntu-nak a Gnome felülete ráadásul grafikailag egyértelműen szebb, mint az elmosódott Lubuntué (LXDE felület).
Az XP grafikai megjelenítése, ránézésre, számomra az XP-é és az Ubuntué közötti, az ubié a legszebb e 3 közül, talán.
Sorry mindenkitől, ha szemmértékem tévedett volna._SZERK.:valaki a wine-t is ajánlja, igen, nálam is nyerő (Lubuntuzom, tehát elvileg Ubuntun is mennie kell, sokak szerint is), sok minden szépen fut, kvázi xp "emu" (tudom, elvileg pontatlan kifejezés rá az emulátor, de ilyesmi).
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
barack21
üzenetére
vlc,chrome megvan natív linuxos verzióban is, tcm-nek rengeteg alternatívája van, ahogy filmnézésre és zenehallgatásra is akad bőven program. szerintem ez igaz a zeneszerkesztő és vágó programokra. torrentkliensből is van választék.
A helyedben az Ubuntuval vagy a Kubuntuval kezdeném az ismerkedést.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb.