Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Magisk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
-
PuMbA
titán
válasz
Lacces
üzenetére
"Kernel: 2.6.32.39"
Akkor terminálból frissítettél, mert a 40-es a legújabb kernel. A frissítéskezelőben látni fogod a 40-est, de ha jól tudom akkor sudo apt-get upgrade-del le kéne frissítenie, de nem vagyok biztos benne
Te mint felhasználó benne vagy a sudoers csoportba, ezért tudsz mindent megcsinálni a te fiókoddal és a te jelszavaddal. rootot én nem szoktam használni, anélkül is tudsz másolni (pl sudo mc vagy sudo cp...).
"memória, 2.4GB"
Az durva sok, nekem reggel óta megy a gép és 180mb, ha csak a torrent megy
Az a gondod, hogyha bezárod a programokat nem záródnak be? Tehát a feladatkezelőbe ott van csomó app? Melyek használják a legtöbb memót ha sorba rendezed aszerint? Milyen géped van egyébként?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Root user nem is feltétlen kell, nem véletlenül van ez így kitalálva az Ubiban. Nekem mondjuk van root-om, de csak megszokásból
Bezárom, és eltűnik a folyamatlistából
Lehet tényleg nem csak bezárod őket hanem valahova eltünteted?
Az a gondod, hogyha bezárod a programokat nem záródnak be? Tehát a feladatkezelőbe ott van csomó app? Melyek használják a legtöbb memót ha sorba rendezed aszerint? Milyen géped van egyébként?