- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
eternam
üzenetére
A gufw tényleg jó. Viszont én észrevettem, hogy ha grafikus felületről állítottam be 12.04 béta esetén, akkor a beállítások és az automatikus indítás lehetősége valahogy elveszett...
De ha terminálból indítottam és adtam meg, hogy automatikusan induljon, úgy jó volt, minden baba. -
aag
őstag
válasz
eternam
üzenetére
Nem, nincsen baj a Firesterterrel, különben is régebbi linuxot használok (10.04-es Ubuntu).
Viszont az internet szolgáltatás prioritással bajom van. Ugyanis ha egymagában van a WIFI-s kapcsolat, van internet. Viszont ha bekapcsolom vezetéken a rutert, egyből megszakad az internet.
Csak egy internet forrás lehet, de miért nem tudom szabályozni, hogy melyik az? Én azt szeretném, hogy ne a vezetékes forrás, hanem a wfi legyen az elsődleges. Hol lehet ez "bedrótozva"?
Aktív témák
- Wuthering Waves
- Napelem
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest