Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
eternam
üzenetére
A gufw tényleg jó. Viszont én észrevettem, hogy ha grafikus felületről állítottam be 12.04 béta esetén, akkor a beállítások és az automatikus indítás lehetősége valahogy elveszett...
De ha terminálból indítottam és adtam meg, hogy automatikusan induljon, úgy jó volt, minden baba. -
aag
őstag
válasz
eternam
üzenetére
Nem, nincsen baj a Firesterterrel, különben is régebbi linuxot használok (10.04-es Ubuntu).
Viszont az internet szolgáltatás prioritással bajom van. Ugyanis ha egymagában van a WIFI-s kapcsolat, van internet. Viszont ha bekapcsolom vezetéken a rutert, egyből megszakad az internet.
Csak egy internet forrás lehet, de miért nem tudom szabályozni, hogy melyik az? Én azt szeretném, hogy ne a vezetékes forrás, hanem a wfi legyen az elsődleges. Hol lehet ez "bedrótozva"?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Crypto Trade
- Gumi és felni topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest