Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Épp most készítettem egy újabb telepítőlemezt magam számára. Gyakorlatilag ugyanezt a desktopot telepíti, mint amit most használok. Nagyon kevés a kivétel. Talán a telepítés 5-10 perce után, még annyit rá kell szánni a configolásra. Mindezt persze úgy, hogy közben a leírásokat előkeresem a netről.
Kényelmes. Csak a személyes adatokat kell mentenem. Ebből kevés van. Annak is nagy része a felhőben.(#45193) leslieke - Egy fenét volt hiba. A mai napig szívesen kísérletezek a Linuxommal. Annyi változott, hogy legutóbb ezt virtualbox-ban tettem. Így az alaptelepítést lehetetlen szétcsesznem. Így tanulsz (: .
(#45194) dcsabesz - Az újabb atom-okkal nem vagyok tisztában. A régiek gyengék, vagy épp elfogadhatóak. Energia gazdálkodás? jupiter ubuntu indicator után keress. Plusz a normális Ubuntu-t hanyagold. Csak akkor természetesen, ha lassú! De feltételezem ilyen proci mellé a config is "oylan".
Aktív témák
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest