Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
válasz
Babetta-X
üzenetére
Igen, CD-ről kéne. Az USB telepítőn is lehet amúgy valószínűleg, csak most a franc emléxik, hogy az hogy néz ki, egyszer használtam életemben

@aag : Platform kérdése, nekem az összes eddigi laposomon jól működött a ventiszabályzás. (HM XE3, Albacomp D4V, Fujitsu S7010, és a céges Dell E6420-on is jól megy a pendrive-os Lubuntu.)
Monilitikus kernel : A Linux kernel aztán marha monolitikus a moduljaival. csomó mindent nem is lehet belefordítani.
@Richter36 : Jah, mondjuk ez igaz. Technettől meg nem várom, mert az meg MS.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Megpróbáltam cd-ről van is ilyen opció f6-al. Viszont beírni nem tudok semmit, csak ezek közül választani: acpi=off , noapic , nolapic , edd=on , nodmraid , nomodeset , csak szabad szoftver.
Ezekből tudok választani, vagyis inkább azt mondom ezekből tudok tetszőlegesen ki X-elni bármit.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest