Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Fstabot már próbáltam, de nem volt hajlandó. Boot közben közli, hogy nem létezik az eszköz ( /de/sdb1) Mondjuk lehet én voltam a béna, de nem úgy tűnt :S
Én is úgy voltam vele, hogy esetleg lassabb lesz, de böngészés közben nem érezni, és nem terheli feleslegesen a winyót. (Talán gyorsabb az elérési idő, nem néztem utána a várható hatásoknak.)
A pendrive úgyis kukás, én javítottam meg, de nem sikerült 100%-osra, az én gépem felismeri, jól működik, de _semmi_ más nem :S (Van már pár halálból feltámasztott pendrive-om, de eddig mind vagy jó lett, vagy nem
) Szóval nem lesz kár érte.A thumbnail készítés, meg a FF cache meg pont azok a dolgok, amik indokolatlanul sok kis file-t csinálnak, elvannak azok ott, és pl. a FF ha nincs meg az eszköz, simán visszaáll az alapételmezett cache-re.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Szóval nem lesz kár érte.