Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
tul komoly a vga-d, ha gondolod segitek rajtad és elcserélem veled az rx600xt-met
de csak ha ráfizetsz
azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell
G4bi89
dugd össze, bootolj live cd-ről és ha megy akkor megy
szvsz menni fog.mindenki
nem tudom már melyik topicban olvastam, de szerintem itt.volt egy kérdés, h az ubi autómatikusan jelentkezzen be, és ezt hogy is lehet megvalósítani.nos a válasz:
[I]"Automatikus bejelentkezés beállításaHa nem kell attól tartania, hogy a számítógépét illetéktelen személyek is használhatják, és ezért feleslegesen kér jelszót a számítógépe minden bekapcsoláskor, akkor ezt a védelmi mechanizmust egyszerűen kikapcsolhatja. Indítsa el a Rendszer -> Adminisztráció -> Bejelentkezőablak beállítóprogramot. Kattintson a "Biztonság" fülre, majd az "Automatikus bejelentkezés engedélyezése" opció melletti kis négyzetre. Ezután a legördülő menüből ki tudja választani, melyik felhasználót léptesse be a rendszer automatikusan. Kezelje ezt az opciót körültekintéssel, hiszen biztonsági kockázatot jelenthet!"[/I] ha meg nem itt volt, akkor is sztem hasznos, mert van aki nem tudja

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de csak ha ráfizetsz
azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell
szvsz menni fog.