- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Aktív témák
-
n00n
őstag
...és ez okozza a bukásukat is, egyetlen ember hülyesége...
Minek okozza az a bukását, hogy felvették Sam-et a Canonicalhoz? És ez miért hülyeség?
Nem a Linux Mintnek kellene feltalálnia a spanyolviaszt, hanem az Ubuntu Kanonikálnak kellett volna szerethető linuxot fejlesztenie.
Én szeretem, akkor most mi van?
Nem vagyok Ubuntu fanboy, a Fedorát ugyanúgy kedvelem, mindössze az Ubuntunak sokkal nagyobb a felhasználótábora itthon, és ezért használom azt (több leírás, ha belefutok valamit, lehet, hogy már más is belefutott, stb)
Nem lehet mondani, hogy ez nekik nem sikerült. Nem lehet, mert nem is ez volt a terv.
Akkor mi volt a terv?
Ráadásul még a visszajelzésekre sem figyelnek.
Nekem nem úgy tűnik. Akkor nem lenne UDS például. Illetve mi van az Ubuntu User Experience (ha jól emlékszem a nevére) felméréssel? Ahol rendszeresen, a számítógéphez nem túlságosan értő embereket ültetnek az Ubuntu elé és megkérik őket, hogy végezzenek mindennapi dolgokat, és ha valami nem megy, a felhasználót bevonva megpróbálnak valami jobbat kitalálni.
Az Ubuntu tündöklése és bukása már múltidő...
Ez szintén nem igaz. Az Ubuntu felhasználótábora megkétszereződött nem rövid idő alatt, és folyamatosan nő. Hatalmas cégek állnak be mögé, és képzelik el Ubuntuval a jövőt. Ez nekem nem bukásnak tűnik...
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- HP notebook topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Opel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPad topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest