Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem én találtam ki, rossz helyre adresszáltad

Az első két pontoddal nincs mit kezdeni, lévén sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. A 3-as pontod egyszerűen nem igaz, épp ma láttam egy blogon, hogy a Unity-n kívül 9 egyéb felület is rendelkezésre áll, tehát személyes igényekhez szabható. Szerinted a Windows userek ekézik a Microsoftot, mert Aero-val szállítja a rendszert? Nem, ott is lecserélheted a megjelenést. A 4-essel egyetértek, az LTS-re viszont ki kell forrnia magát a Unity-nek, különben nem lesz, aki megvegye.
RBJ: nincs ekézés, csak tények.
-
hallari
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"3/ A Linux lényege a személyes igényekre szabhatóság, nos erre csuláztak egy hatalmasat a unityvel."
Na ez az, ezért (sem) rakom fel a 11.04-et. Amúgy semmi bajom nem lenne a Unityvel, de nekem a compizos 3d kocka és a cairo dock sokkal inkább bejön és a kocka pl. nem teljesen kompatibilis a unityvel, leszedni meg nem lehet. Hát micsoda eljárás ez kérem?!
Nem azért használom dual-booton elsőként a Linuxot, hogy mindenféle korlátokat támasszon, arra ott a win. Sőt, a win majdhogynem kevésbé korlátoz, ami elég abszurd, hiszen a Linux a "szabad szoftver". -
ZCoyote
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
A 3-assal abszolút egyetértek

aag: Ha kiveszik ezt a mint-re szabott keresőt a böngészőkből, akkor asszem nálam a mint lesz a nyerő. De utálom!
Aktív témák
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Robogó, kismotor
- Filmvilág
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest