- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman #40286 üzenetére
Nem én találtam ki, rossz helyre adresszáltad
Az első két pontoddal nincs mit kezdeni, lévén sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. A 3-as pontod egyszerűen nem igaz, épp ma láttam egy blogon, hogy a Unity-n kívül 9 egyéb felület is rendelkezésre áll, tehát személyes igényekhez szabható. Szerinted a Windows userek ekézik a Microsoftot, mert Aero-val szállítja a rendszert? Nem, ott is lecserélheted a megjelenést. A 4-essel egyetértek, az LTS-re viszont ki kell forrnia magát a Unity-nek, különben nem lesz, aki megvegye.
RBJ: nincs ekézés, csak tények.
-
hallari
tag
válasz
"3/ A Linux lényege a személyes igényekre szabhatóság, nos erre csuláztak egy hatalmasat a unityvel."
Na ez az, ezért (sem) rakom fel a 11.04-et. Amúgy semmi bajom nem lenne a Unityvel, de nekem a compizos 3d kocka és a cairo dock sokkal inkább bejön és a kocka pl. nem teljesen kompatibilis a unityvel, leszedni meg nem lehet. Hát micsoda eljárás ez kérem?!Nem azért használom dual-booton elsőként a Linuxot, hogy mindenféle korlátokat támasszon, arra ott a win. Sőt, a win majdhogynem kevésbé korlátoz, ami elég abszurd, hiszen a Linux a "szabad szoftver".
-
ZCoyote
őstag
válasz
A 3-assal abszolút egyetértek
aag: Ha kiveszik ezt a mint-re szabott keresőt a böngészőkből, akkor asszem nálam a mint lesz a nyerő. De utálom!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest