Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
Mobilarena témák
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
Keresés
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Ó, nekem nagyon gyenge netem van...
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)Most látom, hogy írtál még. Tűzfalat nem piszkáltam, de, ha nem lenne nyitva az a port, akkor nem is töltene le... Vagy tévedek...?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)