- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
nos, lementeni lehet velük, illetve közvetlenül átmásolni is lehet
Sajnos nem! Elsőre még elfogadtam, hogy tippelsz, de most miért írod megint le, amikor nemigaz?

Tudodmit? Hagyjuk már ezt az egészet a csodába! Erőlködés ez. Amit nem tudok linux alatt, azt windowszban csinálom. Ennyi. Nem is tudom miért erőltettem a dolgot. Legközelebb 3 percnél többet nem szánok rá. Ha nem megy, egyből át windowszba, két kattintás és kész.
Csak tudod ezek a dolgok erősen alap dolgok, mégsem lehetett megcsinálni őket linuxban. Miért a csili-vilit fejlesztik? Unity, meg ilyen szarok?, amikor alapvető hiányosságok vannak? Először azokat kellene felszámolni szerintem. Aztán lehetne a díszítéssel babrálni. Vagy talán még akkor sem. A múltkor leírtam ide 4 dolgot. Azóta sem jött rá megoldás, Sem itt, sem az ubuntu.hu-n. Pedig adott esetben, sokakat érinthet és mindegyik miatt át kényszerül az ember a windowszba. Ezek sajnos tények, amire aztán itt rendre nem megoldás jön, hanem gúnyolódás, fenyegetés, hogy ki leszek tiltva, meg ilyesmi. Nemjól van ez így, dehát ilyen a világ.

Aktív témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest