- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
/: 22GB
HOME: 48GB
SWAP 4GB mellett FELESLEGES...én úgy csinálnám, hogy /: 6GB
/home: 64GB
swap tényleg nem kell, én se használom, szintén 4GB mellett. viszont nem tudom, hogy van-e olyan 32-bites kernelcsomag a cuccban, ami tudja mind a 4 GB-ot kezelni, vagy fordítani kell. esetleg 64-bites disztrót teszel fel.ja, és a reisert felejtsd el, nem tartják karban. az ext3 jobb.
-
vamzi
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
win alatt partition magic-el tudsz lecsípni a winyóból.de az ubi is letud magának csípni amennyit akar/szeretnél. 40gb swap teljesen felesleges.nekem 512ram mellett se használta még sose a swapot.jah és swappot ugy szokták méretezni, h a ram2X-ese, de javítson ki valaki okos ha nem igy.
a driverekre majd valaki mond neked valamit
a jelek helyén meg nem a ß@$$z@ van?
egyébként igazad van.a flame-et tényleg offolni kéne
, de én sem vagyok mod uh ne kövezzetek meg
csak zavar, h a hszem egyre messzeb kerül és ha netán valaki hálózat szaki idetévedne akkor nem látná és nem kapnám meg a szaftos válaszom
-
7
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Le tudsz vágni belőle, telepítésnél fel is kínálja.
Jobban jársz, ha az Ubuntu saját repójából húzod le az ATI drivert (catalyst vagy fglrx, nem tudom, ott milyen néven fut)
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a jelek helyén meg nem a ß@$$z@ van?
, de én sem vagyok mod uh ne kövezzetek meg
csak zavar, h a hszem egyre messzeb kerül és ha netán valaki hálózat szaki idetévedne akkor nem látná és nem kapnám meg a szaftos válaszom