- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
jolvan, végül is nem is érdekelnének engem a betütipusok, csak az eggyik fórumtárs miatt néztem meg, hátha beletudnám azt is paszírozni a csomagomba(fixamsn.sh-t) teháth hidegen hagy, h milyen betükkel írok, még a méretét se meg a szinét se irtam át.szeretném leszedni a script által feltelepitett dolgokat, vagy ha azokat nem is akkor legalább a karakterkészletet szeretném megjavitani mert így nekem nagyon nem tetszik

de am megkerestem a /usr/share/amsn mappát és abban a ./amsn -t és futtatásnál irtam neki be parancsnak, h sudo -i és ha dupla katt rá futtat akkor jók a betük.ha normálisan menüből idítom vagy csak kitörlöm azt a parancsot akkor megint csak összevisszaság.nem értem miköze van egymáshoz az amsnnek meg a sudo -i nek.De ha meg konzolból futtatom és nem váltok át rootra akkor is krix krax.ha átváltok akkor minden oké.nah ezt kellene nekem orvosolni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest