Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
hmm, jobb klikk make link(gondolom ezt irtad)és ott a megnyitás mással, majd lent ahol én tudom beirni a parancsot.oda kell irni? ha igen, akkor hogy irjam azt be, h először sudo -i majd cd /home/hepike/amsn aztán ./amsn ?
bocsi a kezdő kérdésért, de ilyet még csak az utorrentnél csináltam de oda meg csak annyit irtam, h wine.
am nem azzal a felfele álló jellel kell több parancsot beirni? csak nem tom meik az és hogy hozom elő
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocsi a kezdő kérdésért, de ilyet még csak az utorrentnél csináltam de oda meg csak annyit irtam, h wine.