Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Aktív témák
-
upszilon
őstag
... mit értesz gyakorlati munka alatt?
Nem szeretnélek válasz nélkül hagyni, de én ezt a témát már lezártnak tekintem. Az én "munka" gondjaim lehethogy nagyban különböznek másokétól. Minek forszíroznám itt ezt a kérdést?
Az Ubi folyamatosan fejlődik. Szeretem használni, de nem csak azt használom, hanem Windowsz is. Mert muszáj. Majd ha nem lesz muszáj, egyből nem fogom használni csak az Ubit. Remélem ez a korszak hamarosan beköszönt.
-
harry
veterán
... mondjuk most megint szívatott egy kört, Canon IP1800-hoz még nem láttam rendes beépített drivert. Jobban mondva semmilyen beépített nincs: ugyan felismeri a típust, de generic meghajtót akar tenni alá, és a Canon listában sem szerepel ez a típus. Valahonnan sikerült előásnom régebben egy ppd fájlt hozzá, csak azt meg ugye nem elég betallózni, mert vannak valamilyen függőségei.
Nem értem, pont ehhez a típushoz miért nincs, pl. otthon egy MP180 multifunkciós van, azt gond nélkül felismeri.
Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest