- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Aktív témák
-
upszilon
őstag
... mit értesz gyakorlati munka alatt?
Nem szeretnélek válasz nélkül hagyni, de én ezt a témát már lezártnak tekintem. Az én "munka" gondjaim lehethogy nagyban különböznek másokétól. Minek forszíroznám itt ezt a kérdést?
Az Ubi folyamatosan fejlődik. Szeretem használni, de nem csak azt használom, hanem Windowsz is. Mert muszáj. Majd ha nem lesz muszáj, egyből nem fogom használni csak az Ubit. Remélem ez a korszak hamarosan beköszönt.
-
harry
veterán
... mondjuk most megint szívatott egy kört, Canon IP1800-hoz még nem láttam rendes beépített drivert. Jobban mondva semmilyen beépített nincs: ugyan felismeri a típust, de generic meghajtót akar tenni alá, és a Canon listában sem szerepel ez a típus. Valahonnan sikerült előásnom régebben egy ppd fájlt hozzá, csak azt meg ugye nem elég betallózni, mert vannak valamilyen függőségei.
Nem értem, pont ehhez a típushoz miért nincs, pl. otthon egy MP180 multifunkciós van, azt gond nélkül felismeri.
Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest