- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Nem tudom és nem tudom. Teljes formázásnál minden cellát felülír, azok pedig véges mennyiségű írást viselnek el. Illetve ebben nem vagyok biztos, mert különböző algoritmusok szolgálnak az írási műveletek szétszórására, elképzelhető, hogy értelme sem lenne a teljes formázásnak. Természetesen ettől függetlenül nem történik akkor sem semmi, ha nekiállsz és százszor leformázod fullosan egymás után. A 2.6.x + a kernelre utal, a Lucid a 2.6.32-esre épül. Nem kell semmilyen speciális program, particionáláshoz és formázáshoz is jó mondjuk a GParted.
-
mzx
senior tag
U T Ó I R A T (mert lejart a szerk.időm
) :
...apropó, vadi új pendrive-hoz szukséges vmi spéci szoftver, pl. vmi formázó, vagy mittomén' mi?
Sorry, ha sületlenséget kérdeztem. 
Azért merult ez fel bennem, mert valamit olvastam valahol ha nem is pont pendrive kapcsán, de mp3-, vagy mp4 player kapcsán, hogy valami speckó progi kellett hozzá...
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) :
Sorry, ha sületlenséget kérdeztem.