- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
- 

Nem tudom és nem tudom. Teljes formázásnál minden cellát felülír, azok pedig véges mennyiségű írást viselnek el. Illetve ebben nem vagyok biztos, mert különböző algoritmusok szolgálnak az írási műveletek szétszórására, elképzelhető, hogy értelme sem lenne a teljes formázásnak. Természetesen ettől függetlenül nem történik akkor sem semmi, ha nekiállsz és százszor leformázod fullosan egymás után. A 2.6.x + a kernelre utal, a Lucid a 2.6.32-esre épül. Nem kell semmilyen speciális program, particionáláshoz és formázáshoz is jó mondjuk a GParted. 
- 

mzx senior tag U T Ó I R A T (mert lejart a szerk.időm  ) : ) :
 ...apropó, vadi új pendrive-hoz szukséges vmi spéci szoftver, pl. vmi formázó, vagy mittomén' mi? Sorry, ha sületlenséget kérdeztem. Sorry, ha sületlenséget kérdeztem. 
 Azért merult ez fel bennem, mert valamit olvastam valahol ha nem is pont pendrive kapcsán, de mp3-, vagy mp4 player kapcsán, hogy valami speckó progi kellett hozzá...
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) :
 ) : Sorry, ha sületlenséget kérdeztem.
 Sorry, ha sületlenséget kérdeztem.