Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
Lakers
üzenetére
2. De igen, én is úgy csináltam, mert nem szeretném, ha beleszarna a Win partícióba. Az utolsó résznél van egy advanced gomb, ahol meg lehet adni, hogy melyik winchesterre tegye a GRUB-ot. Nekem több vinyóm van, egyiken maradt érintetlenül a Win, a másikon az Ubuntu az oda telepített GRUB-bal, így boot menüből tudom kiválasztani, hogy melyik rendszer induljon. Sokkal tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés és nem utolsósorban csont nélkül le lehet darálni az Ubuntut. Ez persze csak akkor működik, ha legalább 2 vinyód van.
-
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest