Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Azt a pendrive-t amin a jelszó van nem viszem magammal sehova, tehát igen kicsi a valószínüsége annak, hogy elhagyom.
Én nem tudok megjegyezni 20-50 speciális karakteres jelszót,˛(ezt például, hogy lehet megjegyezni: |Ä*ˇ`˝´´˙), tehát valahol rögzíteni kell. Szerintem a keyloggerek inkább a billentyűzetet figyelik, a vágólap helyett, bár itt azt írják, hogy arra is képesek. Nehéz jó megoldást találni. -
upszilon
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én például még sohasem hagytam el semmit. Sem pénzt nem vesztettem el, sem padig értéktárgyat. Viszont internetes betörésben többször volt már részem. Vírustámadásban is. Rengetedszer. Ráadásul ezek csak azok az esetek amiről tudok. Valószínűleg sokkal több -lehethogy akár két nagyságrenddel is több- az, amiről nincsen tudomásom. Úgyhogy ez a beszólásod -az én tapasztalataim szerint- egy orbitális baromság volt...
Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Borderlands 4
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Gitáros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem tudok megjegyezni 20-50 speciális karakteres jelszót,˛(ezt például, hogy lehet megjegyezni: |Ä*ˇ`˝´´˙), tehát valahol rögzíteni kell. Szerintem a keyloggerek inkább a billentyűzetet figyelik, a vágólap helyett, bár