- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor profi iPhone másolásban
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem Te nagyon félreértetted harry javaslatát, ezt írta, idézem: "hosszabb távon én a helyedben inkább angol nyelven kezdeném el tanulni." Ez nem személyed elleni kritika volt, nem is az angol nyelvtudásodat bírálta (szerintem Te így értetted), hanem csak annyit javasolt, hogy érdemes inkább először angolul megtanulgatni a menüpontok neveit, ráadásul szakmai fórumokon és a manualokban is szinte biztos, hogy inkább angolul fogod megtalálni a választ a kérdésedre, nem magyar nyelven. Ez egyébként még Windows esetén is sokszor így van.
Amúgy meg ne pánikolj mindenen, ha nem találod meg elsőre, amit szeretnél, mert épp azzal fogod a legjobban kiismerni az új oprendszeredet, ha sokat szívsz vele.
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel. 
Aktív témák
- Witcher topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- E-book olvasók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel.