- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem Te nagyon félreértetted harry javaslatát, ezt írta, idézem: "hosszabb távon én a helyedben inkább angol nyelven kezdeném el tanulni." Ez nem személyed elleni kritika volt, nem is az angol nyelvtudásodat bírálta (szerintem Te így értetted), hanem csak annyit javasolt, hogy érdemes inkább először angolul megtanulgatni a menüpontok neveit, ráadásul szakmai fórumokon és a manualokban is szinte biztos, hogy inkább angolul fogod megtalálni a választ a kérdésedre, nem magyar nyelven. Ez egyébként még Windows esetén is sokszor így van.
Amúgy meg ne pánikolj mindenen, ha nem találod meg elsőre, amit szeretnél, mert épp azzal fogod a legjobban kiismerni az új oprendszeredet, ha sokat szívsz vele.
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel. 
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SzoftverPremium.hu
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel.